Blogarchief

Zoek op ingrediënt of soort gerecht

Amandel lijnzaad crackers

Oven op 180C voor verwarmen. 2 eetlepels gemalen lijnzaad met 6 eetlepels warm water. 10 minuten weken. 2 kopjes amandelmeel, 1/2 theelepel komijn, snufje zout, 6 eetlepels warm water. Voeg gemengde zaden aan dit mengsel toe en meng ook het lijnzaad'prutje' erdoor.

Uitrollen op bakpapier. Strooi hierover diverse zaden en rol het er met de deegroller even goed in. Snij dan de crackers voor zodat je na het bakken makkelijk de grote plaatkoeken in stukken kan breken. Circa 20-30 minuten bakken in oven.


2 opmerkingen:

  1. Femke, these crackers look amazing!
    I'm posting your lovely recipe on facebook in a couple of hours :) xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thx, Bessy. today I posted another recipe of crackers!

    BeantwoordenVerwijderen